Tervetuloa suunnistuksen SM-viestiin!

bengt-beijarIF Femmanille on suuri kunnia ja haaste järjestää Ryhmä 2:n suunnistuksen Suomen mestaruuskilpailut. Toivomme teidät tervetulleeksi kilpailuihin, jotka järjestetään monivivahteisessa maastossa. Tästä tulee mielenkiintoinen ja yleisöystävällinen suunnistus, koska radat sisältävät myös yleisörastin.

Mustasaarelaisseura IF Femmanin juuret menevät vuoteen 1909 saakka, mutta vuosi 1926 voidaan laskea seuran ensimmäiseksi vuodeksi itsenäisenä urheiluseurana. Kaikkina vuosina hiihto ja yleisurheilu on ollut mukana seuran toiminnassa. Vuonna 1936 tuli suunnistus mukaan ja ajoittain myös esim. jalkapallo, voimistelu ja uinti. Tänään IF Femmanin toiminta perustuu kolmeen tukijalkaan: hiihtoon, yleisurheiluun ja suunnistukseen.  Seuran suurin tehtävä on luoda edellytyksiä ja kiinnostusta liikuntaan, urheiluun ja terveisiin elämäntapoihin lasten ja nuorten parissa.

SM-kilpailujen järjestäminen Kalapään alueella Vöyrillä on todiste Vaasan seudun urheiluseurojen hyvästä yhteistyöstä. Tänä vuonna on myös järjestetty sekä nuorten hiihdon että maastojuoksun SM-kilpailut Vöyrillä. IF Femman oli toinen järjestäjä hiihdon SM-kilpailuissa ja jotkut Femmanin toimihenkilöt osallistuivat myös maastojuoksun SM-kilpailuihin. Tänä viikonloppuna meillä on myös yhteistyötä Vaasan Suunnistajien kanssa, joka järjesti eilen SM-sprintin Vaasassa.

Toivon, että näistä tulee hienot ja korkealuokkaiset kilpailut ja että kaikki osallistujat tuntevat itsensä voittajiksi. IF Femmanin puolesta haluan kiittää kaikkia teitä, jotka ovat mahdollistaneet suunnistuksen SM-kisojen järjestämisen tänään Vöyrillä!

Bengt Beijar
Puheenjohtaja, IF Femman